Yemek Videosu İzle

0 EDİRNE CİĞER SARMA YEMEK TARİFİ VİDEOLU




Edirne Ciğer Sarma Tarif Videosu. Edirne yemekleri arasında sevilen yöre yemeklerinden Ciğer Sarma nasıl yapılır Banu Atabay hanımefendinin hünerli ellerinden öğreneceğiz.Kuzu ciğerinden yapılan ve oldukça sevilen benim hiç tadmadığım daha doğrusu tatmaya nasip olmamaış yemekler listemde bulunan bu güzel yemeği becerebilirsem eğer en kısa sürede bende yapmak istiyorum. Bakalım Ciğer Sarma yapmak için hangi malzemeler gerekiyor.
1 takım kuzu ciğeri
2 bardak pirinç
6 adet taze soğan
1 adet kuru soğan
1 demet taze nane
1 çorba kaşığı karabiber
1 kaşık salça
3 bardak su
yeterince tuz yağ

Ciğerler bir tencerede kavrulur. Sonra soğan ve salça ilave edilip birlikte kavrulur. Aynı tencereye 2 bardak pirinç ilave edilip ciğerlerle kavrulur. Daha sonra 3 bardak su, tuz, karabiber ve nane ilave edilerek kısık ateşte 10 dakika pişirilir. Daha sonra kuzu ciğerinin sarmasına bohçalar halinde sarılıp bir tepsiye dizilir. Üzerine bir bardak su ilave edilir, sarmaların üstüne yumurta sarısı sürülüp pişirilir

Edirne Ciğer Sarma Tarifi Videosunu İzle
et yemeği, ana yemekler, kırmızı et yemekleri, et sote, ana yemek, et yemekleri, arnavut ciğeri malzemeleri, arnavut ciğeri yapılışı, arnavut ciğeri tarifi, et yapmanın püf noktaları, arnavut ciğeri, arnavut usulü ciğer tarifi, dana ciğeri yapılışı, arnavut ciğerinin yapılışı, ciğer yapmanın püf noktaları, ciğerin yumuşak kalması,Edirne Yemekleri,Ciğer Sarma Tarifi,Ciğer Sarma Yapılışı,Ciğer Sarma İzle,Ciğer Sarma Videosu.





Yorum

0 Adet Yorum Yapıldı " EDİRNE CİĞER SARMA YEMEK TARİFİ VİDEOLU "

Yorum Gönder

Yorumunuz incelendikten sonra en kısa sürede yayınlanacaktır.Yorumunuz için çook teşekkürler.

 
Üste Çık Copyright © 2011-2013 | Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapmak Yasaktır! | Platinum Türkçe Blogger Teması